Filmovi

„Jesen samuraja“ se snima i u Beogradu

Autor: Mladen Stanković

Domaće ostvarenje „Jesen samuraja“ scenariste Dimitrija Vojnova i reditelja Danila Bećkovića danas je nastavljeno sa snimanjem u Beogradu na Bežanijskoj kosi, dok su dosadašnji kadrovi snimnjeni u Bečeju.

Na setu su se danas pojavili Sergej Trifunović, po prvi put na snimanju, Petar Strugar i Slaviša Čurović, saopštio je distributer „Taramaunt“. Autorska ekipa koja je radila jedan od najgledanijih domaćih filmova „Mali Budo“ čini okosnicu tima i ovog projekta, a pored Vojnova i Bećkovića, tu je producent Marko Paljić.

„Jesen samuraja“ je romantična komedija u kojoj je glavni junak, Vladica (Petar Strugar) profesionalni karatista, koji je nekada bio veliki talenat, ali karijeru nije napravio zbog sklonosti ka provodu. Posle neuspešnih pokušaja da postane slavan vraća se u rodni grad gde se zaljubljuje u Snežanu (Hristinu Popović) i vezuje se za njenog sina Vukašina kog podučava karateu. Vladica želi da se brine o njima ali shvata da ne ume da radi ništa sem karatea. U želji da nađe posao i izdržava porodicu koju je tek osnovao dolazi u niz komičnih situacija.

U filmu igraju i Nikola Kojo, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Miodrag Miki Krstović.

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.