Serije

„Igra prestola“: Šta dalje?

Autor: Mladen Stanković

Još jedan u nizu tizera najavljuje šestu sezonu „Igre prestola“, a prikazan je u jednom američkom šou programu. Očekujte neočekivano!

SPOILER ALERT: Ako niste gledali petu sezonu, ne čitajte ostatak teksta

U kratkom prikazu ser Davos (Lijam Kaningem) štiti telo Džona Snoua od napada drugih članova Noćne straže. Snouov jezovuk je u kadru i reži dok Aliser Torn sa grupom ljudi pokušava da provali u prostoriju.

Kaningem je u emisiji „Konan“ komentarisao trejler.
„U ovom trenutku, kada je Džon mrtav, ima još nekoliko njemu lojalnih ljudi, koje ovi ostali neće želeti među redovima. Pretnja je direktna. Očigledno ću braniti ili napadati nešto, šta god to bilo. Ipak, vidi se da je reč o Crnom zamku, a tu je i Duh. Dakle, prisutna je neka pretnja, ali ne smem da vam kažem ko dolazi“.

Kaningem je istakao da se njegov lik i lik Melisandre počinju da sarađuju, nakon gubitka Stanisa i Džona Snoua.„Oboje smo izgubili Stanisa. Oboje smo izgubili razlog da budemo u seriji. Takođe, oboje smo naklonjeni Džonu Snou. Ona je videla nešto u plamenu vezano za ovog dečka. Ja sam otkrio, dok sam razgovarao sa Stanisom o Džonu, da je taj lik na našoj strani. On je prava stvar. On je dobar čovek“.

“Ser Davos” je takođe govorio o piscu Džordžu R.R. Martinu i „tajni o seriji koju samo on zna“.

Keris van Hauten koja igra ulogu Milesandre, ranije je komentarisala kako će se njen lik u potpunosti razlikovati od onoga što smo imali priliku da vidimo u predhodnim sezonama. Vera njene junakinje će se potpuno urušiti. “Ona je potpuno zbunjena i svidelo mi se da igram tu ulogu. Nakon samopouzdanja, snage i ponosa, sada vidimo nešto sasvim drugačije u njoj. Dugo sam čekala ovaj trenutak”.

Prva epizoda zakazana za 24. april, inače se zove “Crvena žena” (The Red Woman), pa je očigledno da ćemo uskoro saznati nešto više o Melisandrinoj promeni.

Pogledajte najnoviji trejler za predstojeću, šestu sezonu popularne serije:

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.