Serije

Igra prestola: HBO otkrio nazive druge i treće epizode

Autor: Ivan Simonović  |  Izvor: TV Guide

Groznica zvana Igra prestola počela je početkom ove nedelje, a fanovi i mediji se utrkuju da saznaju najnovije informacije o preostalim epizodama nove, šeste sezone.

Producenti serije se trude da nikakve informacije ne procure, ali HBO je rešio da objavi nazive i sinopsise druge i treće epizode šeste sezone.

Druga epizoda nosi ime Home (Dom), dok sinopsis glasi: Bren nastavlja obuku kod Trooke Vrane. U Kraljevoj Luci, Džejmi savetuje Tomena. Tirion zahteva dobre vesti, ali moraće sam da ih stvori. Remzi Bolton predlaže plan, a Bejlon Grejdžoj razmišlja o drugim predlozima.

U sinopsisu treće epizode, koja nosi naziv Oathbreaker (Kršilac zakletve), stoji da se Deneris susreće sa svojom prošlošću, a Bren sa budućnošću. Tomen se sukobljava sa Visokim vrapcem. Arja se obučava da bude Niko. Varis nalazi odgovor. Remzi dobija poklon.

Ono što je primetno jeste da nijedan od opisa obe epizode ne donosi vesti o stanju jednog od najvažnijih likova u seriji – Džona Snoua.

Druga epizoda šeste sezone biće na programu HBO već u ponedeljak, 2. maja, a treća 9. maja. Obe epizode počeće u 20 časova.

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.