TV vesti

Uskoro nove epizode serije „Andrija i Anđelka“

Izvor: Prva

Sam kraj februara rezervisan je za brojne novitete i raskošnu prolećnu programsku šemu Prve srpske televizije. Gledaoce očekuje kvalitetan i raznovrstan sadržaj. Tako je pred nama i nova sezona serije „Andrija i Anđelka“ koja počinje od 29. februara na TV PRVA sa još urnebesnijim i neočekivanijim situacijama.

Kako izgleda njihov zajednički život nakon Andrijine prevare i da li mu je Anđelka zaista oprostila? Kako Anđelkini studentski dani utiču na Andriju? Da li će dolazak bebe u kuću promeniti način na koji je ovaj par do sada živeo? Ko su njihovi novi, neobični drugari i članovi porodice? Da li će iznenadno bogatstvo promeniti neke odnose i ljude?

Ovo su samo neke od situacija kroz koje će gledaoci prolaziti zajedno sa Andrijom i Anđelkom u njihovom ludilu u dvoje svakog radnog dana u 20.15.

U novoj sezoni pored Andrije Miloševića i Anđelke Prpić gledaoci će, pored starih, videti i još mnogo novih epizodnih likova, a kao gosti u epizodama i dalje će se pojavljivati mnogobrojni proslavljeni glumci i javne ličnosti iz sveta zabave, muzike, sporta.

Dosadašnji autorski tim pojačan je rediteljom Danilom Bećkovićem i Bojanom Andrić, direktorom fotografije, dok će određeni broj epizoda režirati još neka poznata imena o čemu će se tek čuti.
Jedno je sigurno – zabava u kojoj nema tabu tema, uz mnogo humora, sa likovima u kojima se svi prepoznajemo, ponovo počinje.

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.