Filmovi

„Wonder Woman“ u bioskopima 2017.

Tridesetominutni specijal koji je kompanija Warner Bros prikazala publici u utorak, najavljuje film „Wonder Woman“, ostvarenje o neustrašivoj amazonki koje svi sa nestrpljenjem iščekuju.

Scene su prikazane zajedno sa novim trejlerom za film “Suicide Squad” u okviru specijala „Dawn of the Justice League“ na “The CW”.

Film nam govori o tome kako je zapravo Dajana, princeza Amazona, postala legendarna superheroina iz stripova. Wonder Women je fiktivni lik koji je stvorio William Moulton Marston, a prvi put se pojavila 1941. u stripu „All Stars Comics“. Osim u stripovima, lik Wonder Woman je stekla i popularnost zahvaljujući Tv-seriji 1970-ih u kojoj je njen lik tumačila Lynda Carter, kao i animiranim serijama Super FriendsJustice League.

Ostvarenje režira Peti Dženkins, dok glavnu ulogu tumači glumica Gal Gadot.

„Čudesna žena je jedna od najvećih superheroja, ali ljudi ne znaju mnogo o njenom poreklu. kao što je to slučaj sa Supermenom ili Betmenom. Želeli smo da u ovom filmu prikažemo ko je ona, odakle dolazi i zašto radi to što radi”, rekao je kreativni urednik kompanije DC Comics Džef Džons.

Ulogu Stiva Trevora, koji je zaljubljen u glavnu junakinju, tumači Kris Pajn kojeg pamtimo iz filmova “Star Trek”.

Film bi svoju premijeru na bioskopskom platnu trebalo da ima sredinom 2017. godine.

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.