Filmovi

Smeh i akcija u zimskom periodu

Zimski meseci su idealna prilika za odlazak u bioskop. Evo šta vas očekuje tokom januara i februara.

Desetog januara u beogradskom Sinepleksu biće premijerno prikazan animirani film ,,Dobri dinosaurus“ (The Good Dinosaur).

Film, u produkciji studija Dizni Piksar, prati apatosaurusa Arla, koji nakon traumatičnog dogadjaja, kreće na put svog života. Arlu će društvo praviti prijatelj, dečak Popa. Najavljen kao jedna od najdirljivijih priča snimljenih u poslednje vreme, ovaj film će vas podsetiti na važnost prijateljstva.

images

,,Dobri dinosaurus“ biće na redovnim repertoarima širom zemlje od 14. januara, a dostupan je i u 3D tehnici. Film je sinhronizovan, a glasove su pozajmili Stefan Kapičić, Voja Brajović, Dušica Novaković, Marko Vukomanović, Dragan Vujić, Jelisaveta Karadžić i drugi.

Nakon uspešnog prvog dela, ,,Luda vožnja“ (Ride Along) dobija svoj nastavak. Kevin Hart i Ice Cube naći će se ponovo u ulogama blentavog radnika obezbeđenja Bena (Kevin Hart) i okorelog policajca Džejmsa (Ice Cube), koji su prinuđeni da se spijatelje jer je Ben u vezi sa Džejmsovom sestrom. Dok se dan venčanja bliži, njih dvojica odlaze u Atlantu kako bi se izborili sa opasnim dilerima droge.

images (1)

Film možete pogledati od 28. januara.

Komediju ,,Pedeset nijansi crne“ (Fifty Shades of Black), parodiju na film o kome se dugo priča ,,Pedeset nijansi sive“, gledaoci će moći da pogledaju od 4. februara, najavio je distibuter Taramaunt.

Kristijan Blek (Marlon Wayans) vodi vas ,,kroz lavirint žestokih i prevremenih susreta u igraonici gospodina Crnog“. Film potpisuje komičarski tim koji je radio i ,,Mrak film“, ,,Ukletu kuću“ i ,,Bele ribe“.

hqdefault (1)

Još jedna komedija dobija nastavak. Film Zulender (Zoolander) vraća se na bioskopska platna nakon 14 godina. Ben Stiler potpisuje scenario i ponovo daje svoju viziju današnjeg sveta mode.

images (2)

Derek (Ben Stiler) i Hansel (Owen Wilson) ponovo osvajaju modne piste, ali kako to uvek biva sa najboljima u poslu, konkurencija pokušava da ih zbaci sa trona. Ko je zločinac koji ubija najlepše ljude na svetu i da li će ga priglupi Derek zaustaviti, možete videti od 11. februara.

U filmu igraju i Will Ferrel i Penelope Cruz, a pojavljuju se Justin Bieber, Luis Hamilton i drugi.

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.