Tehnologija

Netflix od danas postao dostupan u Srbiji

Internet platforma Netflix danas je postala dostupna u još 130 zemalja sveta, među kojima je i Srbija, saopšteno je danas iz rukovodstva ove kompanije.

„Danas svedočimo rađanju nove globalne TV mreže dostupne putem interneta. Ovim pokretanjem, gledaoci širom sveta, od Singapura do Sankt Petersburga, od San Franciska do Sao Paola, biće u mogućnosti da istovremeno uživaju u TV serijama, programima i filmovima, bez bilo kakvog čekanja“, kazao je Rid Hejstings, jedan od osnivača i izvršni direktor Netflix-a.

Za mesečnu pretplatu, korisnici platforme biće u mogućnosti da gledaju originalne serije koje se prikazuju samo putem ove platforme kao što su House of Cards, Narcos, Sense8, Grace and Frankie Marco Polo.

Svi korisnici će imati priliku da upoznaju čari ove platforme tokom prvog meseca koji će biti besplatan.

Što se tiče cena mesečne pretplate, postoje tri paketa: Basic, Standard i Premium. Jedina mana prvog paketa, čija je cena 7.99 €, jeste ta što sadržaj ne možete pratiti u HD kvalitetu slike. Standardni paket (9.99 €) donosi upravo to, dok Premium paket (11.99 €) pruža mogućnost gledanja u Ultra HD kvalitetu slike.

Netflix je internet platforma za prikazivanje serija i filmova. Pokrenuta je 2007. godine u SAD, a ubrzo nakon toga svoju ekspanziju je doživela u 60 zemalja, među kojima su bile mnoge zemlje Evrope, Latinske Amerike, kao i u Australiji, Novom Zelandu i Japanu.

Povezane objave

1 коментар

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.