Filmovi

Avanture Indijane Džonsa ponovo na filmskom platnu

Studio Dizni potvrdio je da će se peti nastavak Indijane Džonsa uskoro naći u bioskopima.

Nakon uspeha novog „Star wars“ filma, Harisona Forda ponovo ćemo gledati u ulozi čuvenog arheologa-istraživača. Slavni glumac istakao je da će rado opet poneti pohabani stetson šešir.

Stiven Spilberg ranije je rekao da se nada petom „Indiju“, a sada je Bob Ajger iz „Diznija“ potvrdio da ta kompanija radi na novom nastavku priče. „Nakon uspeha ‘Ratova zvezda’ Džordža Lukasa, i novog ‘Indijane’, za kog mogu da potvrdim da je u pripremi, očekuje nas uzbudljiv period“, rekao je Ajger.

„Sve dok imam bič, šešir, kožni prsluk i muškarca na konju koji zna kako da obavi posao“ imaćemo nove avanture, izjavio je nedavno Stiven Spilberg, reditelj prethodna četiri filma. Slavni reditelj je tom prilikom napomenuo da mu „ne pada na pamet“ da u ulozi Indijane Džons zameni Harisona Forda nekim drugim glumcem. „Samo Harison Ford može biti Indijana Džons“, rekao je on.

Poslednji film „Indijana Džons i kraljevstvo Kristalne lobanje“ izašao je „davne“ 2008. godine, i nije se baš pokazao, po mišljenju filmskih kritičara.

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.