Poznati

Zvezda na stazi slavnih za Tarantina

Nekoliko dana pre premijere svog novog ostvarenja „Osmorica omrženih“, američki reditelj i oskarovac Kventin Tarantino, dobio je zvezdu na bulevaru slavnih u Holivudu.

„Izgleda da sam postao velika faca“ izjavio je Tarantino, prisećajući se prve šetnje ovim bulevarom i filmova koje je gledao. „Red bi se protezao sve do kraja bloka. Mi bismo bili u tom redu i u jednom trenutku bih stajao baš ovde“ rekao je reditelj, pokazujući na svoju zvezdu.

Osim mogobrojnih obožavatelja dela Kventina Tarantina, podršku su mu pružile i mnogi saradnici i prijatelji, među kojima su bili Zoi Bel, Demijan Bašir, Pem Grir, Volton Gogins, reditelj Edgar Rajt i mnogi drugi.

Kventin Tarantino ispred svoje zvezde.

Reditelj je u svom kratkom obraćanju dodao: „Ozbiljno shvatam da sam deo ove zajednice, da sam deo ovog grada. Srećan sam što sam dobio zvezdu na Stazi slavnih, sa ostalim ljudima koji su uradili sjajan posao u ovom gradu”.

Za svoj dosadašnji rad Tarantino se okitio sa dva Oskara i to oba za najbolji scenario za filmove „Đangova osveta“ iz 2013 i „Petparačke priče“ iz 1995. Očekujemo da vidimo kako će na premijeri proći njegov novi film.

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.