Analiza

Zorannah na RTS-u: Druga strana priče

Emisija Tako stoje stvari je nova emisija na RTS-u koja se emituje već nedelju i po dana. Voditelji emisije su Nataša Miljković, Maja Nikolić i Zoran Stanojević. Reč je o tipu emisije kakav nismo imali prilike da vidimo na javnom servisu do sada.

Pored razgovora o aktuelnim temama sa gostima i novinarima RTS-a, rubrika koja se izdvaja jeste intervju sa ljudima o kojima se govori u javnosti. Prošle nedelje smo imali prilike da vidimo reditelja i scenaristu Miroslava Momčilovića i dečijeg pisca Uroša Petrovića. Današnji gost Nataše Miljković bila je modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija pod pseudonimom Zorannah.

Ona je popularna već neko vreme i uglavnom se pojavljivala u različitm šou-biz emisijama, a na veliku kritiku javnosti naišla je kada je objavila knjigu koja je bila jedna od prodavanijih, ako ne i najprodavanija na ovogodišnjem Sajmu knjiga. Komentari su bili prilično oštri i uvredljivi, a zameralo se što je njena knjiga čitanija i prodavanija od ruskih klasika.

Nataša Miljković je naglasila da je pozvala Zorannah-u da bi je upoznali roditelji tinejdžerki kojima je ona idol i da bi shvatili o kome se zapravo radi.

Mislim da smo imali prilike da vidimo Zoranu Jovanović u drugačijem svetlu nego što je to do sada bio slučaj i da smo po prvi put čuli kakav je njen komentar na kritike o njenoj knjizi i njenoj popularnosti. Imajući priliku da čujem šta ona ima da kaže, shvatio sam da su mediji kritikovali njen rad, a da joj ne daju šansu da njeno mišljenje dođe do velikog broja medija.

Sve pohvale za Natašu Miljković i RTS zato što su omogućili gledaocima da čuju i drugu stranu priče.

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.