Serije

Za sve ljubitelje serije Fargo, iz medijske kuće FX stiže radosna vest

Serija Fargo počela je sa prikazivanjem druge sezone 12 .oktobra, a mesec i po dana kasnije FX je objavio vest o snimanju i emitovanju treće. Nakon ogromnog uspeha prve sezone, dva Zlatna globusa i tri Primetime Emmy-a, priča Noe Holija će dobiti nastavak.

Prva sezona bila je okvirna adaptacija istoimenog filma braće Koen, koji su bili i izvršni producenti serije. Druga sezona nije direktan nastavak, već svojevrsni prequel (priča čija se radnja odvija pre one koja je već prikazana) prvoj. Radnja je smeštena u sedamdesete, za razliku od prve sezone, čija je radnja smeštena u 2006. godinu. Priče su povezane mestom radnje (Minesota), kao i određenim događajima, ali sa potpuno novim likovima i glumcima.

12309072_1566342146919762_954598377_n

Kojim smerom će dalji tok radnje teći, još uvek se ne zna. Za sada nema objavljenog datuma premijere, ne zna se ko će biti u glumačkoj ekipi niti kakva nas priča očekuje.

Erik Šrir iz FX Networks je izjavio: ,,Druga godina Farga je izvanredno dostignuće i, sudeći po Holijevom umeću stvaranja priče, jedva čekamo da saznamo gde će nas treća, potpuno nova verzija Farga odneti.“ 

Holi kaže da će treća sezona biti ,,svemirska stanica Fargo u godini 2555.”, s obzirom da ne može opet ići par decenija u prošlost. ,,Mogla bi to biti 1934. godina, ali nemamo budžet za te aute”.

Ostaje nam da čekamo više informacija, a do tada uživajte u novim epizodama.

Tag

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.