TV vesti

Prva: Novi izgled za novu sezonu

Tekst preuzet sa sajta prva.rs

Prva televizija kreće u novu sezonu ambiciozno i oštro, sa mnoštvom novih zabavnih emisija, vrhunskim dokumentarnim, filmskim i premijernim domaćim serijskim programom. Zvaničan početak bogate jesenje šeme označio je i novi vizuelni identitet Prve. Redizajniran logo kao i zanimljivi, osveženi promo spotovi sigurno će privući pažnju gledalaca. Novo rešenje, svedeno i moderno, u skladu je sa svetskim standardima koje Prva kontinuirano primenjuje.

Koncept inovativne i savremene televizije koja neprestano ulaže ne samo u kvalitetan vizuelni doživljaj programskih sadržaja već i u produkciju svih emisija je nešto što je postalo zaštitni znak Prve izdvojivši je tako u odnosu na konkurenciju od trenutka ulaska na medijsko tržište Srbije.
Na programskom reperotaru naći će se provereni popularni formati ali i veliki broj novih emisija poput sjajnog kulinarskog šoua koji je osvojio porodice širom sveta „Moja mama kuva bolje do tvoje“, urnebesne emisije „Lagalica“ sa mališanima u glavnoj ulozi čiji će nas odgovori oduševljavati, nove emisije „Mađioničari“. U petak, 04. septembra startuje i šou „Veliki brat“ koji je,  po rečima produkcije, najveći do sada. Gledaoci Prve navikli su i na kvalitetan domaći serijski program. Tako nas od ponedeljka, 07. septembra očekuje i nova sezona urnebesne serije „Lud, zbunjen, normalan“. Odličan dokumentarni program takođe će biti obogaćen novim emisijama čije priče nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Ovo su samo neki od aduta Prve. Uzbudljiva medijska utakmica je uveliko počela, a ono što je sigurno jeste da je ova kuća spremila kvalitetan i drugačiji sadržaj.
Tag

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.