Večeras na programu

Koncert „Riblje čorbe“ uživo na Pinku 2

Televizija Pink će prenositi nastup grupe „Riblja čorba“ na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu. Prenos počinje u 21:30 na kanalu Pink 2.

Riblja Čorba važi za jednu od najvećih domaćih grupa svih vremena. Grupa je zvanično nastala u restoranu Šumatovac 15. avgusta u 15 časova 1978. godine. Prvobitno je trebalo da se zove Bora i ratnici, a onda su se odlučili za ime Riblja čorba.

Tokom burne karijere uspeli su da snime nekoliko antologijskih albuma kao što su „Kost u grlu“, „Mrtva priroda“, i drugi, a pesma „Pogledaj dom svoj, anđele“ je po mnogima najbolja pesma ikada napisana na srpskom jeziku. Nakon prvog koncerta, objavljuju i prvi singl sa pesmama „Lutka sa naslovne strane“ i „On i njegov BMW“.

O Beer Festu

Belgrade Beer Fest je po prosečnoj poseti najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi. Za 5 dana koliko traje, Festival poseti preko 500.000 ljudi. Ovakvu posećenost Festival ima zahvaljujući svojim osnovnim principima – besplatnom ulazu, izuzetnom muzičkom programu i širokoj ponudi domaćih i inostranih pivskih brendova.

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa elektronske pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom.